Resitk00000 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #11 melihbeys dedi: Evet Windows'unuz bozuk bunu ISO image ile düzeltebilirsiniz fakat stabil sürüm seçin. Bana discordunuzu verir misiniz sizince canlı olarak yardımcı olayim. Peki modlanmış bir ISO mu kullaniyorsunuz veya debloat edilmiş? Genişletmek için tıkla... discordum reshit07 melihbeys dedi: Bana DC nizi verebilir misiniz sana seste yardımcı olayim? Genişletmek için tıkla... reshit07
melihbeys dedi: Evet Windows'unuz bozuk bunu ISO image ile düzeltebilirsiniz fakat stabil sürüm seçin. Bana discordunuzu verir misiniz sizince canlı olarak yardımcı olayim. Peki modlanmış bir ISO mu kullaniyorsunuz veya debloat edilmiş? Genişletmek için tıkla... discordum reshit07 melihbeys dedi: Bana DC nizi verebilir misiniz sana seste yardımcı olayim? Genişletmek için tıkla... reshit07
melihbeys Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 10 dk içinde dönüş yapacağım. Resitk00000 dedi: Discord'um reshit07. Reshit07. Genişletmek için tıkla... İsteğimi kabul eder misin? Son düzenleme: 18 Haziran 2025
10 dk içinde dönüş yapacağım. Resitk00000 dedi: Discord'um reshit07. Reshit07. Genişletmek için tıkla... İsteğimi kabul eder misin?