C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Haziran 2022 #1 Windows 10 güncellerken "0x80080005" hatasını alıyorum. Güncelleme yardımcısından güncellemeyi denedim ama bir zaman sonra çok yavaşladı ve %95'te yarım saat bekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Windows 10 güncellerken "0x80080005" hatasını alıyorum. Güncelleme yardımcısından güncellemeyi denedim ama bir zaman sonra çok yavaşladı ve %95'te yarım saat bekledim.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 15 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Haziran 2022 #3 Emrebeyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de 800705b4 hatası oldu. Videoyu uygalayayım mı? Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de 800705b4 hatası oldu. Videoyu uygalayayım mı?
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 15 Haziran 2022 #4 CevizliÜzüm dedi: Videoyu uygalayayım mı? Genişletmek için tıkla... Onu dene olmaz ise bunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
CevizliÜzüm dedi: Videoyu uygalayayım mı? Genişletmek için tıkla... Onu dene olmaz ise bunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et