Çözüldü Windows Update 0x800f0982 Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

özü

Kilopat
Makaleler
1
Windows Update'i uzun süredir kullanamıyorum güncelleme yapamıyor.

399418

Google'dan bir sürü yöntem buldum denedim fakat ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Not: Tek başına bu güncelleme paketini indirdim Windows'un sitesinden, yüklüyor ama son anda başarısız diyor. Windows Update sorun giderici bir sorun bulamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an USB belleğim olmadığı için temiz kurulum yapmam pek mümkün değil, üstelik tertemiz çalışan sistemim var tekrardan kurulum yapıp çok uğraşmak istemiyorum. Windows update geçmişini temizlemeyi de denedim, o da çözüm vermedi. Manuel olarak ilgili dosyayı indirip kurmayı denedim o da aynı şekilde çözüm vermedi. Dediğiniz gibi temiz kurulum dışında pek bir seçenek bulamadım fakat yine de buradan bir çözüm arayayım dedim. Teşekkürler yine de. Windows 10 Güncelleme yardımcısı ile indirmeye başladım şu an 1903 sürümüne güncellemek için. Biliyorum temiz kurulum önerilen fakat şu an tek çarem bu gibi görünüyor. Umarım bir sorun çıkmaz.
Win 10 Güncelleme yardımcısı ile indirmeye başladım şu an 1903 sürümüne güncellemek için. Biliyorum temiz kurulum önerilen fakat şu an tek çarem bu gibi görünüyor. Umarım bir sorun çıkmaz.

Başarılı bir şekilde 1903 sürümüne güncellemeyi tamamladım ve 1903 sürümü için olan diğer güncellemeleri de sorun olmadan yapıyor şu an wWndows update. Sorun çözüldü sonuç olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı