Çözüldü Windows Update "0x800F0984" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bursa
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 970 500 GB
Ekran kartı
Radeon RX 570
Anakart
Asus Tuf Gaming X570 (wifi)
İşlemci
Amd Ryzen 5 36000
Merhaba, bu güncellemeyi bir türlü yapamıyorum.

1671547982004.png

Çözüm
Üçüncü taraf antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın ve şu adımları izleyin:

Windows arama çubuğuna CMD yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
SFC /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra enter tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Yüzde 43'te kalıp böyle bir hata veriyor.

1672329089310.png

Dosya veya dizin bozuk okunamaz durumda hatasını alıyorum.

1672330199259.png

Çözülmezse.

Bunu da denemiştim yüklenemedi hatası vermişti.

Lisansım yok onunla ilgili olabilir mi?

Merhaba,

Windows Update sorun gidericiyi çalıştırdım böyle bir sorun algıladı, nasıl çözebilirim?

1673447906501.png

Sonraki deyince çözmüyor?
1673447936905.png

Çözüm: Windows 11 ISO indirip kişisel dosyaları ve uygulamaları koru deyip yükselttim sorun çözüldü, alttaki video yardımcı oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Üçüncü taraf antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın ve şu adımları izleyin:

Windows arama çubuğuna cmd yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
sfc /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra ENTER tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Deneyebilirsiniz.

Çözülmezse.

Windows arama çubuğuna CMD yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
SFC /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra enter tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Yüzde 43'te kalıp böyle bir hata veriyor.

1672329089310.png

Dosya veya dizin bozuk okunamaz durumda hatasını alıyorum.

1672330199259.png

Çözülmezse.

Bunu da denemiştim yüklenemedi hatası vermişti.

Lisansım yok onunla ilgili olabilir mi?

Merhaba,

Windows Update sorun gidericiyi çalıştırdım böyle bir sorun algıladı, nasıl çözebilirim?

1673447906501.png

Sonraki deyince çözmüyor?
1673447936905.png

Çözüm: Windows 11 ISO indirip kişisel dosyaları ve uygulamaları koru deyip yükselttim sorun çözüldü, alttaki video yardımcı oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı