Çözüldü Windows Update 0xc1900101 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Ben güncelleme yapıyordum bilgisayara. Çok yavaş iniyordu. Sinirlendim bilgisayarı kapattım güncelleme inerken; sonra açtığımda güncelleme devam etti inmeye. Çok güzel fakat güncelleme yükleniyor %100 olduğunda benden yeniden başlatma istedi. Ben de yeniden başlat butonuna bastım. Güncellemeyi yapıyordu. Değişik yazılar geldi. İngilizce-Türkçe karışımı bir şeydi. Bilgisayarınızı kapatmayın dedi altta ve ben de oturdum yatağıma. Ondan sonra bilgisayar kapandı kendi kendine. Sonra tekrar açıldı. Ve ekranda Undoing changes made to your Computer dedi. Yani bütün yapılan değişiklikler geri alınıyor dedi. (Dediğim gibi Türkçe-İngilizce karıştı.) Ve sonra Windows açıldı. Ben de Update kısmına geldim, bir de ne göreyim:

1617874463140.png

Böyle bir yazı gelmişti. Kesin güncelleme inerken kapatıp açtığımdan dolayı oldu. Bu güncellemeyi nasıl silip tekrar indirebilirim? Ve ya bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar 8.04.2021 13_04_42.png

Bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar tıkladım Yeniden Dene'ye tekrar indiriyor. Çözüm bu dur hocam, aynı sorunu yaşayanlar bu yöntem ile çözebilir :D.
Yardımlarınız için yine de teşekkür ederim.
Bununla dener misiniz?
Güncelleştirmeleri erteleyin mi diyorsunuz yani?

İlk önce ayarlar kısmından Windows Update kısmına gelin
Ayarlar 8.04.2021 12_52_29.png

Daha sonrasında ''Güncelleştirmeleri Kaldır'' butanuna tıklayın. Denetim masası açılacak, oradan istediğiniz güncellemeyi kaldırabilirsiniz.
Ayarlar 8.04.2021 12_52_45.png

Hayır. O dediğim şey siz hangi sürümde olursanız olun son sürüme güncellemenizi sağlıyor. Kendim denedim.
İnsider güncellemelerini yapmıyor ama.
İlk önce ayarlar kısmından Windows Update kısmına gelin
Eki Görüntüle 963770
Daha sonrasında ''Güncelleştirmeleri Kaldır'' butanuna tıklayın. Denetim masası açılacak, oradan istediğiniz güncellemeyi kaldırabilirsiniz.Eki Görüntüle 963771
Demek istediğim o değil hocam. Ben güncelleştirmeyi kuramıyorum. Hata veriyor. İnerken bilgisayarı kapatıp açtığım için. Dosyalar bozuk inmiş. Ben o güncellemeyi nasıl tekrar indirebilirim diyorum.

İnsider güncellemelerini yapmıyor ama.

Demek istediğim o değil hocam. Ben güncelleştirmeyi kuramıyorum. Hata veriyor. İnerken bilgisayarı kapatıp açtığım için. Dosyalar bozuk inmiş. Ben o güncellemeyi nasıl tekrar indirebilirim diyorum.
Güncellemeyi kaldırın hocam tekrar kurun. Eğer Win Update'de hala ''Güncelsiniz'' yazıyor ise manuel Microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Hangi güncelleme onu söyleyin biz de size link atalım.

Güncellemeyi kaldırın hocam tekrar kurun. Eğer Win Update'de ''Güncelsiniz'' yazıyor ise manuel Microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Hangi güncelleme onu söyleyin biz de size link atalım.
Windows Insider Preview Build 21354.1 (co_release).
Güncellemeyi kaldırın hocam tekrar kurun. Eğer Win Update'de ''Güncelsiniz'' yazıyor ise manuel Microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Hangi güncelleme onu söyleyin biz de size link atalım.
Hocam kalkmıyor işte. Yeniden dene dediğimde hatalı inen dosyaları kullanıyor.
1617876110324.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı