- Makaleler
- 13
Ben güncelleme yapıyordum bilgisayara. Çok yavaş iniyordu. Sinirlendim bilgisayarı kapattım güncelleme inerken; sonra açtığımda güncelleme devam etti inmeye. Çok güzel fakat güncelleme yükleniyor %100 olduğunda benden yeniden başlatma istedi. Ben de yeniden başlat butonuna bastım. Güncellemeyi yapıyordu. Değişik yazılar geldi. İngilizce-Türkçe karışımı bir şeydi. Bilgisayarınızı kapatmayın dedi altta ve ben de oturdum yatağıma. Ondan sonra bilgisayar kapandı kendi kendine. Sonra tekrar açıldı. Ve ekranda Undoing changes made to your Computer dedi. Yani bütün yapılan değişiklikler geri alınıyor dedi. (Dediğim gibi Türkçe-İngilizce karıştı.) Ve sonra Windows açıldı. Ben de Update kısmına geldim, bir de ne göreyim:
Böyle bir yazı gelmişti. Kesin güncelleme inerken kapatıp açtığımdan dolayı oldu. Bu güncellemeyi nasıl silip tekrar indirebilirim? Ve ya bunu nasıl çözebilirim?
Böyle bir yazı gelmişti. Kesin güncelleme inerken kapatıp açtığımdan dolayı oldu. Bu güncellemeyi nasıl silip tekrar indirebilirim? Ve ya bunu nasıl çözebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: