Windows Update %100 de kaldı

shtann1

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 24H2 güncellemesinde indiriliyor %100 de kaldı ve yaklaşık 1 saate yakın bu şekilde.

Driverlar güncel mi?
Windows güncel mi diye de sor istersen.
Windows 11 24H2 güncellemesinde indiriliyor %100 de kaldı ve yaklaşık 1 saate yakın bu şekilde.
Denetim Masası > Sorun Giderme > Tüm Katagoriler (soldaki "Tümünü görüntüle" seçeneği) > Windows Update'e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra basıp sorun giderme işlemini uygulayın ve sonra güncelleme yapmayı tekrar deneyin, bende işe yaramıştı.

Bilgisayarınız eski ise bende de aynısı olmuştu. Beklemenizi tavsiye ederim ama zamanında benim gibi bilgisayara vurup baştan başlatabilirsiniz.

Windows 11 ve kronik sorunları. Allah kurtarsın.

Bir kez bende %0 da kalmıştı PC'nin mecburen kablosunu çektim açtım Allah'tan düzeldi güncelleme ekranına atıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…