Windows Update %100 oluyor Sonra tekrar başlıyor

Kezib

Hectopat
Merhaba Windows Update ile ilgili bir problemim var. Bu sorunu şu anda Windows 2004 güncellemesini yüklemek istemiştim. Yüklemeye başladım %100 oldu. Fakat sonra yeniden %0 oldu. Bu böyle 3 defa oldu. Bu doğal bir şey mi yoksa boşamı bekliyorum?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar o kadar teşekkür ederimki anlatamam. Sebepi 2004 güncellemesini aşırı merak etmemdi.

yeniden başlat dediğinizde asıl yüklemeye geçecek. O da biraz uzun sürer ve iki ya da üç kere kapanıp açılır.​

2004 güncellemesinde böyle bir seçenek yoktu. Diğer normal güncellemelerde var. Windows Update ayarlarında yükleniyor gözüküyor.

Sürüm yükseltiyorsunuz. Yeniden başlat dediğinizde dediğim gibi işlem uzun sürecektir. Windows Update işini bitirsin. Ekran başında birkaç bardak çay içecek kadar vaktiniz olur.​

sürüm yükseltiyorsunuz. Yeniden başlat dediğinizde dediğim gibi işlem uzun sürecektir. Windows Update işini bitirsin. Ekran başında birkaç bardak çay içecek kadar vaktiniz olur.​

Cevap için teşekkürler. Bekliyorum şu anda son durumunu söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…