Windows Update 80246008

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarım ve abilerim.

Windows update en son bilgisayarı aldığımda yapmıştım sonra kapatmıştım bunları oyunları engeller vesaire diye sonra bugün bi update yapayım güncellensin hepsi dedim bu sorunlarla karşılaştım;

"Bu hata konusunda yardım alın" bölümünden bir program indirdim, kurdu bişeyler yaptı ama sorunu çözemedi;

Ek olarak sağ altta internet bağlantım gayet iyi arka plandaki sekmelerden görebilirsiniz ama ünlem işareti çıkıyor ve ondada sorun gider yapınca dns cevap vermiyor tarzı birşey diyor onuda çözemiyor ve bütün hizmetlerim açık hiçbir windows şeysini devre dışı bırakmadım.

Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar, iyi geceler.

Bağlantıda sorun var galiba. DNS girmeyi deneyin, ya da DNS girdiyseniz otomatiğe alın. Ayrıca internette kopmalar oluyor mu ? Yoksa sadece simgede mi ünlem var.

Sembolik olarak duruyor bilgisayarın gece gündüz açık olduğu bile olur. DNS ler Turkcell Superonline otomatik DNS adresleri hiçbir sıkıntı yok internette bu ünlemmi engelliyor ya bütün güncellemeleri çok saçma internet var ama...

Yönetici hakları ile komut istemi açıp aşağıdaki komutu girin:
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Sorun düzelse bile 80 güncellemeyi bir anda yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Düşük sistemlerde bu epey uzun sürebiliyor ve hatta genelde hatalarla sonuçlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…