Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #1 Windows 10 Update hiçbir şekilde açamıyorum. Hizmetlerde otomatik yapmaya çalıştığım zaman aldığım hata da bu. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleme: 30 Ağustos 2020
Windows 10 Update hiçbir şekilde açamıyorum. Hizmetlerde otomatik yapmaya çalıştığım zaman aldığım hata da bu. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Yardımcı olabilecek var mı?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 30 Ağustos 2020 #2 Ditarium dedi: Windows 10 Update hiçbir şekilde açamıyorum. Hizmetlerde otomatik yapmaya çalıştığım zaman aldığım hata da bu. Eki Görüntüle 653050 Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Update bölümü açılmıyor. Sanırım genel bir problem mevcut. Restart attıktan sonra veya bir sonraki açmada düzelebiliyor. İnşallah bir an önce düzeltirler.
Ditarium dedi: Windows 10 Update hiçbir şekilde açamıyorum. Hizmetlerde otomatik yapmaya çalıştığım zaman aldığım hata da bu. Eki Görüntüle 653050 Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Update bölümü açılmıyor. Sanırım genel bir problem mevcut. Restart attıktan sonra veya bir sonraki açmada düzelebiliyor. İnşallah bir an önce düzeltirler.
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #3 Windows defender ile tam tarama yaptım, windows repairlar yaptım en az 15 kere restart attım halen düzelmedi. Kafayı yedim...
Windows defender ile tam tarama yaptım, windows repairlar yaptım en az 15 kere restart attım halen düzelmedi. Kafayı yedim...
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 30 Ağustos 2020 #4 Ditarium dedi: Windows Defender ile tam tarama yaptım, Windows repairlar yaptım en az 15 kere restart attım halen düzelmedi. Kafayı yedim... Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şu SFC scannow komutunu deneyin. O zamanda bir düzelme göremezseniz artık gerisi Windows'un çıkaracağı fix güncellemesine kalır?
Ditarium dedi: Windows Defender ile tam tarama yaptım, Windows repairlar yaptım en az 15 kere restart attım halen düzelmedi. Kafayı yedim... Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şu SFC scannow komutunu deneyin. O zamanda bir düzelme göremezseniz artık gerisi Windows'un çıkaracağı fix güncellemesine kalır?
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #5 İnternetteki neredeyse her şeyi denedim. Windows en son saçmalamaya başlayınca mecbur format attım. Şu an için bir sıkıntı yok...
İnternetteki neredeyse her şeyi denedim. Windows en son saçmalamaya başlayınca mecbur format attım. Şu an için bir sıkıntı yok...
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 31 Ağustos 2020 #6 https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027322/windows-update-troubleshooter
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #7 STR Kaos dedi: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027322/windows-update-troubleshooter Genişletmek için tıkla... sorun giderme de bir şey çıkmıyordu
STR Kaos dedi: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027322/windows-update-troubleshooter Genişletmek için tıkla... sorun giderme de bir şey çıkmıyordu