Windows Update açılmıyor

Valeria

Hectopat
Herkese selamlar Windows 10 kullanıyorum. Daha önce açılmış konulara baktım adımları uygulamama rağmen Windows güncellemesi açılmıyor. Hizmetler bölümünden aktif etmeye çalıştığımda ise bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim?

1726151841757.png

Dosya Ekleri

• 1726151242438.png
    1726151242438.png
    27 KB · Görüntüleme: 40
İki tane Windows Update var. 1 tane olması gerekirdi.
Diyelim başlatın yine de gelmez. Başka bir sorun var bilgisayarında. Normalde Update olmaz ise bu hatayı verir;
1726152086568.png

Çözüldü: Windows 10 "0x80070424" hatası şu yardımcı olabilir.

Hakketen ilginç o da.
Buradaki adımları uygulamıştım işe yaramadı.

İki tane Windows Update var. 1 tane olması gerekirdi.
Diyelim başlatın yine de gelmez. Başka bir sorun var bilgisayarında. Normalde Update olmaz ise bu hatayı verir;
Eki Görüntüle 2308725
Format atmadan çözmek istiyorum. Birçok video izledim technopattan konulara baktım. Çözüme ulaşamıyorum maalesef.

Buradaki adımları uygulamıştım işe yaramadı.

Format atmadan çözmek istiyorum. Birçok video izledim technopattan konulara baktım. Çözüme ulaşamıyorum maalesef.
En son ne zaman açılıyordu? Bilgin var mı? Belki o zaman ait bir geri yükleme noktası vardır. Varsa eğer dikkatli ol ve geri yükleme talimatlarını iyi oku.

En son ne zaman açılıyordu? Bilgin var mı? Belki o zaman ait bir geri yükleme noktası vardır. Varsa eğer dikkatli ol ve geri yükleme talimatlarını iyi oku.
Hocam aslında çok uzun süredir güncellemedim. Bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı. Ben de belki güncellemelerle ilgilidir diye güncelleme yapmak istedim. Yani yeni fark ettim güncellemenin çalışmadığını

Hocam aslında çok uzun süredir güncellemedim. Bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı. Ben de belki güncellemelerle ilgilidir diye güncelleme yapmak istedim. Yani yeni fark ettim güncellemenin çalışmadığını
Güncellemenin bilgisayar hızlandırdığı yönde bir bilgi yok. Tamam oyunlarda FPS artışı sağlayan güncellemer çıkıyor bu ay ama genel sistem performansı iyileştirmedi bugüne kadar.

Yüklü olan programları vs. silmeden bilgisayarı yani sistem dosyalarını sıfırlamanın bir yolu var mı hocam?
Sıfırlama kurallarına aykırı bu hocam. Ancak AppData klasörü yada programların kayıtlarını tutan klasörler hangileri ise onları yedeklersin ve daha sonra formattan sonra programlarını geri yüklersin. Yüklediğin zaman da programların kayıtlarını tek tek yerleştirirsin. Olursa böyle olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı