Valeria
Hectopat
Hakketen ilginç o da.İki tane Windows Update var. 1 tane olması gerekirdi.
Buradaki adımları uygulamıştım işe yaramadı.
Format atmadan çözmek istiyorum. Birçok video izledim technopattan konulara baktım. Çözüme ulaşamıyorum maalesef.İki tane Windows Update var. 1 tane olması gerekirdi.
Diyelim başlatın yine de gelmez. Başka bir sorun var bilgisayarında. Normalde Update olmaz ise bu hatayı verir;
Eki Görüntüle 2308725
En son ne zaman açılıyordu? Bilgin var mı? Belki o zaman ait bir geri yükleme noktası vardır. Varsa eğer dikkatli ol ve geri yükleme talimatlarını iyi oku.Buradaki adımları uygulamıştım işe yaramadı.
Format atmadan çözmek istiyorum. Birçok video izledim technopattan konulara baktım. Çözüme ulaşamıyorum maalesef.
Hocam aslında çok uzun süredir güncellemedim. Bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı. Ben de belki güncellemelerle ilgilidir diye güncelleme yapmak istedim. Yani yeni fark ettim güncellemenin çalışmadığınıEn son ne zaman açılıyordu? Bilgin var mı? Belki o zaman ait bir geri yükleme noktası vardır. Varsa eğer dikkatli ol ve geri yükleme talimatlarını iyi oku.
Güncellemenin bilgisayar hızlandırdığı yönde bir bilgi yok. Tamam oyunlarda FPS artışı sağlayan güncellemer çıkıyor bu ay ama genel sistem performansı iyileştirmedi bugüne kadar.Hocam aslında çok uzun süredir güncellemedim. Bilgisayar çok yavaş açılıp kapanmaya başladı. Ben de belki güncellemelerle ilgilidir diye güncelleme yapmak istedim. Yani yeni fark ettim güncellemenin çalışmadığını
Yüklü olan programları vs. silmeden bilgisayarı yani sistem dosyalarını sıfırlamanın bir yolu var mı hocam?En son ne zaman açılıyordu? Bilgin var mı? Belki o zaman ait bir geri yükleme noktası vardır. Varsa eğer dikkatli ol ve geri yükleme talimatlarını iyi oku.
Sıfırlama kurallarına aykırı bu hocam. Ancak AppData klasörü yada programların kayıtlarını tutan klasörler hangileri ise onları yedeklersin ve daha sonra formattan sonra programlarını geri yüklersin. Yüklediğin zaman da programların kayıtlarını tek tek yerleştirirsin. Olursa böyle olur.Yüklü olan programları vs. silmeden bilgisayarı yani sistem dosyalarını sıfırlamanın bir yolu var mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.