Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Beyler denetim masasından Windows Update'e tıkladığımda donuyor. Ne yapmam gerekli? Bilgisayarımda KIS yüklü ama trojan falan bulaşmış olabilir mi?
Beyler denetim masasından Windows Update'e tıkladığımda donuyor. Ne yapmam gerekli? Bilgisayarımda KIS yüklü ama trojan falan bulaşmış olabilir mi?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2014 #2 Onun yerine Sağ Charm Bar > Ayarlar > Bilgisayar Ayarları > Windows Update yolunu takip etsen ve birde öyle denesen? Nasıl olur?
Onun yerine Sağ Charm Bar > Ayarlar > Bilgisayar Ayarları > Windows Update yolunu takip etsen ve birde öyle denesen? Nasıl olur?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Ağustos 2014 #3 Ağustos güncelleştirmesinden de olabilir. Ek olarak benim burada yazdıklarıma ve çözüm yoluna da bakabilirsin. Microsoft Ağustos Yamasını İptal Etti! | Technopat Sosyal
Ağustos güncelleştirmesinden de olabilir. Ek olarak benim burada yazdıklarıma ve çözüm yoluna da bakabilirsin. Microsoft Ağustos Yamasını İptal Etti! | Technopat Sosyal
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 SypeR dedi: Onun yerine Sağ Charm Bar > Ayarlar > Bilgisayar Ayarları > Windows Update yolunu takip etsen ve birde öyle denesen? Nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Denedim bu kezde bu çıkıyor ;
SypeR dedi: Onun yerine Sağ Charm Bar > Ayarlar > Bilgisayar Ayarları > Windows Update yolunu takip etsen ve birde öyle denesen? Nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Denedim bu kezde bu çıkıyor ;
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 19 Ağustos 2014 #5 Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne girdiğin zaman, ''Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı.'' hatası veriyor mu?
Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne girdiğin zaman, ''Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı.'' hatası veriyor mu?
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #6 AT7 dedi: Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne girdiğin zaman, ''Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı.'' hatası veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
AT7 dedi: Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne girdiğin zaman, ''Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı.'' hatası veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ağustos 2014 #7 Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Sisteminizi yeniden başlatıp o hesap üzerinden oturum açın. Oradan denetleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2014
Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Sisteminizi yeniden başlatıp o hesap üzerinden oturum açın. Oradan denetleyin.
ylmz R Kilopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2014 #8 Hocam bende de aynı sorun çıktı. Sorunu çözebildiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2014 #9 Format atarak çözdüm. Başka ne denediysem olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014