MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 888 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 13 Şubat 2021 #1 Windows Update aynı sürücüyü 2 kere yükledi. Ben bu sürücüyü kaldırmak istiyorum. Güncelleştirmeleri kaldır kısmında bu sürücü yok. Nasıl kaldıracağımı söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
Windows Update aynı sürücüyü 2 kere yükledi. Ben bu sürücüyü kaldırmak istiyorum. Güncelleştirmeleri kaldır kısmında bu sürücü yok. Nasıl kaldıracağımı söyler misiniz?
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 20 Mayıs 2021 #2 Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 888 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 21 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Telefonumu bilgisayara bağladıktan sonra oldu. Farklı bir sebepten dolayı bilgisayarıma format attım. Ve sorun çözüldü.
Silinen üye dedi: Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Telefonumu bilgisayara bağladıktan sonra oldu. Farklı bir sebepten dolayı bilgisayarıma format attım. Ve sorun çözüldü.