E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #1 Görmüş olduğunuz gibi Windows Update'ye girince böyle bir hata ile karşı karşıya kalıyorum. Bu hatanın başlıca sebepleri ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. (bir sorun oluştu. Ayarlar'ı daha sonra yeniden açmayı deneyin.) Hatası.
Görmüş olduğunuz gibi Windows Update'ye girince böyle bir hata ile karşı karşıya kalıyorum. Bu hatanın başlıca sebepleri ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. (bir sorun oluştu. Ayarlar'ı daha sonra yeniden açmayı deneyin.) Hatası.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Nisan 2021 #2 Korsan lisans kullanıyor olabilirsiniz.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #3 Hizmetlerden Windows Update durdurup tekrar başlatmayı deneyebilirsiniz.
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #4 zeki1981 dedi: Korsan lisans kullanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSPİCO kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Madss dedi: Hizmetlerden Windows Update durdurup tekrar başlatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen Deniyorum.
zeki1981 dedi: Korsan lisans kullanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSPİCO kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Madss dedi: Hizmetlerden Windows Update durdurup tekrar başlatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen Deniyorum.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #5 Emofisör dedi: Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSPİCO kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Format.
Emofisör dedi: Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSPİCO kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Format.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Nisan 2021 #6 Emofisör dedi: Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSpico kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz.
Emofisör dedi: Sanırsam evet. Bilgisayarımda KMSpico kurulu. Peki sebebi buysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz.
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #7 zeki1981 dedi: KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde bir lisans v.s yok param da yok lisans alabilecek. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı sayın hocam?
zeki1981 dedi: KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde bir lisans v.s yok param da yok lisans alabilecek. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı sayın hocam?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #8 zeki1981 dedi: KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Emofisör dedi: Elimde bir lisans vs yok param da yok lisans alabilecek. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı sayın hocam? Genişletmek için tıkla... Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin.
zeki1981 dedi: KMSpico'yu kaldırıp geçerli bir lisans anahtarı girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Emofisör dedi: Elimde bir lisans vs yok param da yok lisans alabilecek. Ne yapabilirim bir öneriniz var mı sayın hocam? Genişletmek için tıkla... Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin.
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #9 Madss dedi: KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok uzun iş.. Madss dedi: KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... KMS'yi şimdi denetim masasından kaldırdım. Onayladı, yani kaldırıldı dedi. Şimdi kaldırılmış mı oldu?
Madss dedi: KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok uzun iş.. Madss dedi: KMS kaldırmak için format atmak gerekir. Format atıp Windows'u etkinleştirmeden kullanabilirsin. Veya CMD'den halledebilirsin. Genişletmek için tıkla... KMS'yi şimdi denetim masasından kaldırdım. Onayladı, yani kaldırıldı dedi. Şimdi kaldırılmış mı oldu?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #10 Emofisör dedi: Çok uzun iş. Genişletmek için tıkla... KMSpico kurmadan önce düşünecektin