E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #11 Madss dedi: KMSpico kurmadan önce düşünecektin Genişletmek için tıkla... Ben kurmadım. Hard Disk'in yapısı bozulmuştu Eniştem formatlamıştı. Kurduğunuda görmedim bilgisayarıma yanındaydım hep.
Madss dedi: KMSpico kurmadan önce düşünecektin Genişletmek için tıkla... Ben kurmadım. Hard Disk'in yapısı bozulmuştu Eniştem formatlamıştı. Kurduğunuda görmedim bilgisayarıma yanındaydım hep.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 26 Nisan 2021 #12 Emofisör dedi: Ben kurmadım. hard Disk'in yapısı bozulmuştu eniştem formatlamıştı. Kurduğunuda görmedim bilgisayarıma yanındaydım hep. Genişletmek için tıkla... KMSpico sizin verilerinizi çalıp satar. Windows'u bozar. Ve daha saymadığım birçok şeyi yapar. En iyisi siz format atın.
Emofisör dedi: Ben kurmadım. hard Disk'in yapısı bozulmuştu eniştem formatlamıştı. Kurduğunuda görmedim bilgisayarıma yanındaydım hep. Genişletmek için tıkla... KMSpico sizin verilerinizi çalıp satar. Windows'u bozar. Ve daha saymadığım birçok şeyi yapar. En iyisi siz format atın.
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 26 Nisan 2021 #13 Madss dedi: KMSpico sizin verilerinizi çalıp satar. Windows'u bozar. Ve daha saymadığım birçok şeyi yapar. En iyisi siz format atın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
Madss dedi: KMSpico sizin verilerinizi çalıp satar. Windows'u bozar. Ve daha saymadığım birçok şeyi yapar. En iyisi siz format atın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.