wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2025 #1 Windows 11 sürüm 25H2 bir şeyler denedim ama çözemedim. Yardımcı olursanız sevirinirim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.141 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2025 #2 Dısm komutlarını deneyip sonra tekrar kontrol eder misin ?
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #3 claus dedi: Dısm komutlarını deneyip sonra tekrar kontrol eder misin ? Genişletmek için tıkla... onlar nelerki bilgim yok
claus dedi: Dısm komutlarını deneyip sonra tekrar kontrol eder misin ? Genişletmek için tıkla... onlar nelerki bilgim yok
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Ekim 2025 #4 Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat.
Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat.
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #5 Worex52 dedi: Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Neden devre dışı bırakıyoruz ki? wiaus dedi: Neden devre dışı bırakıyorum Worex52 dedi: Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdide çalışmıyormuş zaten Genişletmek için tıkla...
Worex52 dedi: Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Neden devre dışı bırakıyoruz ki? wiaus dedi: Neden devre dışı bırakıyorum Worex52 dedi: Windows arama çubuğuna hizmetler yaz ve aç. Sonra Windows Update seçeniğini bul, sağ tıkla devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdide çalışmıyormuş zaten Genişletmek için tıkla...
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Ekim 2025 #6 wiaus dedi: Neden devre dışı bırakıyoruz ki? Genişletmek için tıkla... Sorun olduğu için. Bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak açılıyor.
wiaus dedi: Neden devre dışı bırakıyoruz ki? Genişletmek için tıkla... Sorun olduğu için. Bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak açılıyor.
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #7 Worex52 dedi: Sorun olduğu için. Bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun hala var maalesef
Worex52 dedi: Sorun olduğu için. Bilgisayarı yeniden başlatınca otomatik olarak açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun hala var maalesef
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.141 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #8 wiaus dedi: onlar nelerki bilgim yok Genişletmek için tıkla... Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap
wiaus dedi: onlar nelerki bilgim yok Genişletmek için tıkla... Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #9 claus dedi: Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap Genişletmek için tıkla... Yaptım birkaç komut bulup fakat hala aynı sorun var maalesef claus dedi: Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap Genişletmek için tıkla... Çözdüm hepinize teşkkür ederim bir önceki güncellemeye geri döndüm Son düzenleme: 28 Ekim 2025
claus dedi: Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap Genişletmek için tıkla... Yaptım birkaç komut bulup fakat hala aynı sorun var maalesef claus dedi: Sosyal'de mevtut. Kısa bir araştırma yap Genişletmek için tıkla... Çözdüm hepinize teşkkür ederim bir önceki güncellemeye geri döndüm