T ToprakUluç Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 17 11 Mayıs 2021 #1 Bu şekilde duruyor. 20H2 sürümüne yükseltemiyorum.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 11 Mayıs 2021 #2 Windows Update hizmetini silmiş olabilir siniz. Artı 0 Eksi
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 Bilgisayarını yneiden başlatıp açmayı dene olmazsa Windows Defender devre dışı bırak öyle dene Artı 0 Eksi
KS KS T ToprakUluç Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 17 11 Mayıs 2021 #4 byilkeryilmaz dedi: Bilgisayarını yneiden başlatıp açmayı dene olmazsa Windows Defender devre dışı bırak öyle dene Genişletmek için tıkla... win defendiri devre dışı bıraktım ama olmadı Pixel_x dedi: Windows Update hizmetini silmiş olabilir siniz. Genişletmek için tıkla... o nasıl oluyor? Pixel_x dedi: Windows Update hizmetini silmiş olabilir siniz. Genişletmek için tıkla... geri yüklemek için format şartmı Artı 0 Eksi
byilkeryilmaz dedi: Bilgisayarını yneiden başlatıp açmayı dene olmazsa Windows Defender devre dışı bırak öyle dene Genişletmek için tıkla... win defendiri devre dışı bıraktım ama olmadı Pixel_x dedi: Windows Update hizmetini silmiş olabilir siniz. Genişletmek için tıkla... o nasıl oluyor? Pixel_x dedi: Windows Update hizmetini silmiş olabilir siniz. Genişletmek için tıkla... geri yüklemek için format şartmı