hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.846 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 10 Şubat 2022 #1 Burayı nasıl kaldırırım?
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #2 hovarda dedi: Burayı nasıl kaldırırım? Eki Görüntüle 1301400 Genişletmek için tıkla... O kapanmıyor hocam. Geçmek istiyorsanız Rufus üzerinden sistem gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Aynı sorun bendede var ama Rufus üzerinden sistem gereksinimlerini iptal edip yüklemektense Windows 10 kullanmayı tercih ederim.
hovarda dedi: Burayı nasıl kaldırırım? Eki Görüntüle 1301400 Genişletmek için tıkla... O kapanmıyor hocam. Geçmek istiyorsanız Rufus üzerinden sistem gereksinimlerini kaldırabilirsiniz. Aynı sorun bendede var ama Rufus üzerinden sistem gereksinimlerini iptal edip yüklemektense Windows 10 kullanmayı tercih ederim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 10 Şubat 2022 #3 Uyumluluk aracını kurduysan ondan dolayı kaldırman gerek.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #4 Silinen üye dedi: Uyumluluk aracını kurduysan ondan dolayı kaldırman gerek. Genişletmek için tıkla... Aaa öyle kaldırılabiliyor muyuz?
Silinen üye dedi: Uyumluluk aracını kurduysan ondan dolayı kaldırman gerek. Genişletmek için tıkla... Aaa öyle kaldırılabiliyor muyuz?
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.846 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 10 Şubat 2022 #5 Ben. Silinen üye dedi: Uyumluluk aracını kurduysan ondan dolayı kaldırman gerek. Genişletmek için tıkla... Ben kurmadım ki hocam.
Ben. Silinen üye dedi: Uyumluluk aracını kurduysan ondan dolayı kaldırman gerek. Genişletmek için tıkla... Ben kurmadım ki hocam.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 10 Şubat 2022 #6 hovarda dedi: Ben. Ben kurmadım ki hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kapatılmıyor hocam güncelleme varsa yapın.
hovarda dedi: Ben. Ben kurmadım ki hocam. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kapatılmıyor hocam güncelleme varsa yapın.