Meraklı Kişi Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 63 8 Mart 2025 #1 Ayarlardan Windows Update açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor. Öylece kalıyor. Hizmetlerde de kapalı başlat dediğimde görseldeki hatayı veriyor. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20250308_182932.jpg 264,1 KB · Görüntüleme: 24 IMG_20250308_183000.jpg 219,1 KB · Görüntüleme: 23
Ayarlardan Windows Update açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor. Öylece kalıyor. Hizmetlerde de kapalı başlat dediğimde görseldeki hatayı veriyor. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 8 Mart 2025 #2 Üstten soldaki sekmede Windows 11için olanı da var, bu Windows 10 için olan sayfa: Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği Artı 0 Eksi
Üstten soldaki sekmede Windows 11için olanı da var, bu Windows 10 için olan sayfa: Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği
KS KS Meraklı Kişi Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 63 8 Mart 2025 #3 Zorandor dedi: Üstten soldaki sekmede Windows 11için olanı da var, bu Windows 10 için olan sayfa: Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim saatlerce böyle bekletiyor. Dosya Ekleri IMG_20250308_185105.jpg 188,3 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: Üstten soldaki sekmede Windows 11için olanı da var, bu Windows 10 için olan sayfa: Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim saatlerce böyle bekletiyor.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 8 Mart 2025 #4 Meraklı Kişi dedi: Bunu da denemiştim saatlerce böyle bekletiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şunu dene: Yeni bir kullanıcı aç AMA admin hesabı olsun. Baştan başlat, o yeni kullanıcı ile giriş yap. Çoğu zaman sorun çözüyor bu yaklaşım. Artı 0 Eksi
Meraklı Kişi dedi: Bunu da denemiştim saatlerce böyle bekletiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman şunu dene: Yeni bir kullanıcı aç AMA admin hesabı olsun. Baştan başlat, o yeni kullanıcı ile giriş yap. Çoğu zaman sorun çözüyor bu yaklaşım.
KS KS Meraklı Kişi Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 63 8 Mart 2025 #5 Zorandor dedi: O zaman şunu dene: Yeni bir kullanıcı aç ama admin hesabı olsun. Baştan başlat, o yeni kullanıcı ile giriş yap. Çoğu zaman sorun çözüyor bu yaklaşım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum söylersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: O zaman şunu dene: Yeni bir kullanıcı aç ama admin hesabı olsun. Baştan başlat, o yeni kullanıcı ile giriş yap. Çoğu zaman sorun çözüyor bu yaklaşım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum söylersen sevinirim.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 8 Mart 2025 #6 Ayarlar > Hesaplar > Diğer Kullanıcılar > Kullanıcı Ekle Kullanıcıyı ekledikten sonra: Hesap Türünü Değiştir > hesap türünü: "Yönetici" olarak ayarla. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Hesaplar > Diğer Kullanıcılar > Kullanıcı Ekle Kullanıcıyı ekledikten sonra: Hesap Türünü Değiştir > hesap türünü: "Yönetici" olarak ayarla.