hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.088 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Şubat 2026 #1 Dostlar selam, ayarlardan Windows Update kısmına geldiğim zaman önüme hiçbir şey çıkmıyor ve 40-45 saniye sonra ayarlar uygulamasını kendisi kapatıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Dostlar selam, ayarlardan Windows Update kısmına geldiğim zaman önüme hiçbir şey çıkmıyor ve 40-45 saniye sonra ayarlar uygulamasını kendisi kapatıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
teknolojisevengencx Femtopat Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2026 #2 Servislerden, Windows update ve Background intelligent servislerini automatice alıp yeniden başlatır mısın PCyi. Windows + R services.msc
Servislerden, Windows update ve Background intelligent servislerini automatice alıp yeniden başlatır mısın PCyi. Windows + R services.msc
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.088 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Şubat 2026 #3 teknolojisevengencx dedi: Servislerden, Windows Update ve Background intelligent servislerini automatice alıp yeniden başlatır mısın PC'yi. Windows + R services.msc Genişletmek için tıkla... Hata 1503: Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermdi hatasını alıyorum hocam.
teknolojisevengencx dedi: Servislerden, Windows Update ve Background intelligent servislerini automatice alıp yeniden başlatır mısın PC'yi. Windows + R services.msc Genişletmek için tıkla... Hata 1503: Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermdi hatasını alıyorum hocam.