Windows Update Denetleme Bitmeme Sorunu

MELİK-1994

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım bugün eve getirdim bir güncelleme yapayım dedim windows updateye girip güncellemeleri denetle diyorum, saatlerce bekliyorum denetleme bitmiyor.
Sorun giderme ye giriyorum ordan windows update ile ilgili sorunları gider seçeneğine tıklıyorum o da saatlerce bekletiyor ve sorunları gidermiyor. Yani sorun giderme bitmiyor. Bir yardım lütfen. Sizden haber bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden allah razı olsun yardım edenlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler yoluna giderek Windows Update bulup sağ tık yapıp durdur.
C:\ Windows \ SoftwareDistribution yolunda SoftwareDistribution klasörünü sil.
Tekrar hizmetlere giderek Windows Update başlatıp, güncelleştirmeleri aramayı dene.

Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler yoluna giderek Windows Update bulup sağ tık yapıp durdur.
C:\ Windows \ SoftwareDistribution yolunda SoftwareDistribution klasörünü sil.
Tekrar hizmetlere giderek Windows Update başlatıp, güncelleştirmeleri aramayı dene.
kardeş deniyorum eyer işe yararsa allah razı olsun yaramassada sıkıntıma çare bulduğun için allah razı olsun

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı