Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 6 Ocak 2021 #1 3 gün önce güncelleştirmeleri denetledim. Yüklemeye başladı %10'da kaldı. Hiçbir şekilde devam etmiyor. 3 gündür hâlâ aynı sorun var. Bazı programlar bu yüzden çalışmıyor. Bunun sorunu nedir arkadaşlar ve nasıl çözülür?
3 gün önce güncelleştirmeleri denetledim. Yüklemeye başladı %10'da kaldı. Hiçbir şekilde devam etmiyor. 3 gündür hâlâ aynı sorun var. Bazı programlar bu yüzden çalışmıyor. Bunun sorunu nedir arkadaşlar ve nasıl çözülür?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Ocak 2021 #2 Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerini indirirken veya yüklerken oluşan hataları çözmek için Windows Update Sorun Gidericisini çalıştırmayı öğrenin. support.microsoft.com
Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği Windows güncelleştirmelerini indirirken veya yüklerken oluşan hataları çözmek için Windows Update Sorun Gidericisini çalıştırmayı öğrenin. support.microsoft.com
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 6 Ocak 2021 #3 @246941 dediği gibi yapabilirsiniz. Ayarlar > Güncelleştirme Güvenlik > Sorun gider > Windows Update seçebilirsiniz. Ek olarak "sfc /scannow" rehberini uygulayabilirsin. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal
@246941 dediği gibi yapabilirsiniz. Ayarlar > Güncelleştirme Güvenlik > Sorun gider > Windows Update seçebilirsiniz. Ek olarak "sfc /scannow" rehberini uygulayabilirsin. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal
Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 6 Ocak 2021 #4 tek yapmam gereken modemi resetlemekmiş gelde sövme şimdi kaç gündür uğraşıyorum