Windows Update ederken 0x80070057 hatası

cemjem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Edisyon Windows 10 Pro
Sürüm 20H2
Yüklenme tarihi ‎7 ‎Eyl ‎2020
İS derlemesi 19042.746
Deneyim Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0
İşletim sistemim bulunmakta ve bugün itibarıyla güncellemek isterken ekli hata alınıyor.
İnternette bulunan tüm sorun çözümlerini denedim. Daha önce başına gelmiş olan var mı? Çözümü nedir acaba? Teşekkürler.

135050724_3957879794243738_7261449211849725907_o - Kopya.jpg

Merhaba, denendi fakat etki etmedi.

Şu rehberi deneyin.

Merhaba, deneyip yeniden başlattım yine de işe yaramadı. Bir de Kurtarmayı deneyeceğim.
Deneyebilirsiniz fakat bir de şunları deneyin bakalım.

1-Sisteminizde Antivirüs programı yüklü ise kaldırıp tekrardan deneyin.

2-Denetim masası>>Program ve özellikler içerisinde Intel Matrix Storage ya da Intel Rapid Storage yazılımı yüklü ise kaldırıp tekrardan deneyin.

Artı -1 Eksi
Deneyebilirsiniz fakat bir de şunları deneyin bakalım.

1-Sisteminizde Antivirüs programı yüklü ise kaldırıp tekrardan deneyin.

2-Denetim masası>>Program ve özellikler içerisinde Intel Matrix Storage ya da Intel Rapid Storage yazılımı yüklü ise kaldırıp tekrardan deneyin.
Windows 10 günden önce güncelleştirme yapıldığı için kurtarma seçeneği aktif gelmiyor. Bilgisayarda antivirüs kullanmıyorum, sadece windows defender var. Onu kapatsam mı?

Windows 10 günden önce güncelleştirme yapıldığı için kurtarma seçeneği aktif gelmiyor. Bilgisayarda antivirüs kullanmıyorum, sadece windows defender var. Onu kapatsam mı?
Bir şey değişeceğini sanmam ama deneyebilirsiniz.
Hocam söyleyeceğim adımları yapar mısınız?

Windows+R tuşu ile çalıştırı açın ve % SystemRoot% yazıp enterleyin. Sonra SoftwareDistribution klasörünü bulup adını SoftwareDistribution.old olarak değiştirin.

İşe yaramaz ise;

Yine Windowa+R tuş kombinasyonları ile çalıştırı açıp bu sefer regedit yazın ve enterleyin. Aşağıdaki girişlerin sizinki ile aynı olduğuna emin olun;

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsUpdate \ UX] "IsConvergedUpdateStackEnabled" = dword: 00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsUpdate \ UX \ Settings] "UxOption" = dword: 00000000

Not: Her bir adımdan sonra yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı