Evet, önemli belgeleriniz veya uygulama verileriniz yoksa temiz kurulum yapın. Ben yükseltme ile geçtim çok sorun yaşadım.Hocam onerim yukseltme ile gecmeyin, cihaz kafayi yiyor sonra.
Neyse geri donusu yok, @Dutchman hocamin yontemi var elde.
Yükleme yardımcısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
Yükleme yardımcısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
Gitmez, yükseltmeyi seçip ilerleyin. Ben de böyle güncelledim sistemi.Temiz kurulum yapmak istemiyorum. Dosyalarım silinmeden geçmek istiyorum fakat Windows Update'de daha önce Windows 11 görünüyorken şu an görünmüyor.
Yükleme yardımcısından geçiş yaparsam dosyalarım gider mi?
Dosyalarım gitmez değil mi?
Gitmez, yükseltmeyi seçip ilerleyin. Ben de böyle güncelledim sistemi.
İptal etmemeniz gerekli, yükleme sırasında olabilecek şeyler bunlar. Yükseltmeler genelde temiz kurulumlardan daha uzun sürer.Yeniden başlatırken bilgisayar markasının logosunun çıktığı yerde altta yüklenme barı (5-6 adet daire dönüyor) donmakta. PC'yi kapatarak işlemi iptal ettim. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
İptal etmemeniz gerekli, yükleme sırasında olabilecek şeyler bunlar. Yükseltmeler genelde temiz kurulumlardan daha uzun sürer.
Hocam o sorun degildi, normaldi.Araştırdığıma göre Monster laptoplarda böyle bir durum varmış
Ama nasıl düzelteceğim bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.