Windows Update gizlenen 11 güncellemesini göstermiyor

mehsadcan

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum ve Windows 11'e Windows Update üzerinden geçmek istiyorum fakat daha önce Windows Update'de Windows 11 için tekrar gösterme yaptım. Pişman oldum, nereden açabilirim?

Hocam onerim yukseltme ile gecmeyin, cihaz kafayi yiyor sonra.
Neyse geri donusu yok, @Dutchman hocamin yontemi var elde.
Evet, önemli belgeleriniz veya uygulama verileriniz yoksa temiz kurulum yapın. Ben yükseltme ile geçtim çok sorun yaşadım.

Yükleme yardımcısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.

Temiz kurulum yapmak istemiyorum. Dosyalarım silinmeden geçmek istiyorum fakat Windows Update'de daha önce Windows 11 görünüyorken şu an görünmüyor.
Yükleme yardımcısından geçiş yaparsam dosyalarım gider mi?

Yükleme yardımcısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.

Dosyalarım gitmez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yapmak istemiyorum. Dosyalarım silinmeden geçmek istiyorum fakat Windows Update'de daha önce Windows 11 görünüyorken şu an görünmüyor.
Yükleme yardımcısından geçiş yaparsam dosyalarım gider mi?

Dosyalarım gitmez değil mi?
Gitmez, yükseltmeyi seçip ilerleyin. Ben de böyle güncelledim sistemi.

Yeniden başlatırken bilgisayar markasının logosunun çıktığı yerde altta yüklenme barı (5-6 adet daire dönüyor) donmakta. PC'yi kapatarak işlemi iptal ettim. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
İptal etmemeniz gerekli, yükleme sırasında olabilecek şeyler bunlar. Yükseltmeler genelde temiz kurulumlardan daha uzun sürer.

Araştırdığıma göre Monster laptoplarda böyle bir durum varmış
Ama nasıl düzelteceğim bilmiyorum
Hocam o sorun degildi, normaldi.
Simdi siz onu yarida kapatarak %90 isletim sistemini bozdunuz ve tum verileriniz gitti.
Dua edin de BIOS zarar gormus olmasin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı