Windows Update güncelleme hatası

443595

Hectopat
Güncelleme yaparken hata veriyor. Bilgisayarı kapatıp açıyorum yine hata veriyor. Bilgisayarda virüs yoktur.

Dosya Ekleri

• Ayarlar 10.07.2022 22_33_20.png
    100,8 KB · Görüntüleme: 76
  1. Görev çubuğundaki arama kutusuna komut istemi yazın, ardından sonuç listesinden Yönetici olarak çalıştır’ı seçin. Evet’i seçin. Ardından, görüntülenen pencerede, gösterilen boşluklar da içinde olmak üzere aşağıdaki komutları birer birer yazın. Her komutu yazdıktan sonra, Enter’a basın. Ardından, sonraki komutu yazmadan önce her komutun tamamlanmasına izin verin.
    net stop bits
    net stop wuauserv
    ren %systemroot%\softwaredistribution softwaredistribution.bak
    ren %systemroot%\system32\catroot2 catroot2.bak
    net start bits
    net start wuauserv
  2. Tüm bu komutlar tamamlandıktan sonra Komut İstemi penceresini kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Giderme > Ek sorun gidericiler’i seçin. Sonra, Çalışır duruma getir altında Windows Update > Sorun gidericiyi çalıştır’ı seçin.

Sorun gidericinin çalışması bittiğinde, cihazınızı yeniden başlatmak iyi bir fikir olabilir.

Ardından yeni güncelleştirme olup olmadığını denetleyin. Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle’yi seçin ve ardından mevcut güncelleştirmeleri yükleyin.

Teşekkürler, bunları görmüştüm. Yine de buraya sormak istedim. Redirecting

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…