AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 13 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar Windows Update'de böyle bir sorun bu hatayı verince döngüye giriyor, bilgisayar açılmıyor, format attım bir işe yaramadı, güncel kalmak istiyorum ama güncelleme yapınca bu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar Windows Update'de böyle bir sorun bu hatayı verince döngüye giriyor, bilgisayar açılmıyor, format attım bir işe yaramadı, güncel kalmak istiyorum ama güncelleme yapınca bu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim?
No_Fear Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #2 Bende de aynı hata oldu güncellemeyi manuel indirip yükledim sorun düzeldi.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 13 Aralık 2019 #3 No_Fear dedi: Bende de aynı hata oldu güncellemeyi manuel indirip yükledim sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Peki manuel olarak nasıl güncelleyeceğim ?
No_Fear dedi: Bende de aynı hata oldu güncellemeyi manuel indirip yükledim sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Peki manuel olarak nasıl güncelleyeceğim ?
No_Fear Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2019 #4 Bendeki hata koduna göre https://support.microsoft.com/en-us/help/4530684/windows-10-update-kb4530684 bu şekilde indirip güncelledim.
Bendeki hata koduna göre https://support.microsoft.com/en-us/help/4530684/windows-10-update-kb4530684 bu şekilde indirip güncelledim.
KayanYıldız Centipat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 75 13 Aralık 2019 #5 AB7SS dedi: Peki manuel olarak nasıl güncelleyeceğim ? Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog Sayfasından arama kısmına Windows sürümünüzü ve kaç bit olduğunu yazın akabinde yükle butonuna basarak yükleyebilirsiniz. Örnek, Windows 10 1909 x64 şeklinde.
AB7SS dedi: Peki manuel olarak nasıl güncelleyeceğim ? Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog Sayfasından arama kısmına Windows sürümünüzü ve kaç bit olduğunu yazın akabinde yükle butonuna basarak yükleyebilirsiniz. Örnek, Windows 10 1909 x64 şeklinde.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 14 Aralık 2019 #6 KayanYıldız dedi: Microsoft Update Catalog Sayfasından arama kısmına Windows sürümünüzü ve kaç bit olduğunu yazın akabinde yükle butonuna basarak yükleyebilirsiniz. Örnek, Windows 10 1909 x64 şeklinde. Genişletmek için tıkla... yükledikten sonra nasıl kuracağım ve yenıden başlatma falan gerekıyor mu çunku yenıden başlatınca bozuluyor işte
KayanYıldız dedi: Microsoft Update Catalog Sayfasından arama kısmına Windows sürümünüzü ve kaç bit olduğunu yazın akabinde yükle butonuna basarak yükleyebilirsiniz. Örnek, Windows 10 1909 x64 şeklinde. Genişletmek için tıkla... yükledikten sonra nasıl kuracağım ve yenıden başlatma falan gerekıyor mu çunku yenıden başlatınca bozuluyor işte
KayanYıldız Centipat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 75 14 Aralık 2019 #7 AB7SS dedi: yükledikten sonra nasıl kuracağım ve yenıden başlatma falan gerekıyor mu çunku yenıden başlatınca bozuluyor işte Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoya bak ama genelde yeniden başlatma gerekiyor.
AB7SS dedi: yükledikten sonra nasıl kuracağım ve yenıden başlatma falan gerekıyor mu çunku yenıden başlatınca bozuluyor işte Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoya bak ama genelde yeniden başlatma gerekiyor.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 14 Aralık 2019 #8 KayanYıldız dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoya bak ama genelde yeniden başlatma gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yeniden başlatma gerekiyorsa ben hiç bulaşmayayım sorun çıkartıyor büyük güncellemeler gelince(1909,1903 gibi) temiz kurulum ile geçerim
KayanYıldız dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoya bak ama genelde yeniden başlatma gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yeniden başlatma gerekiyorsa ben hiç bulaşmayayım sorun çıkartıyor büyük güncellemeler gelince(1909,1903 gibi) temiz kurulum ile geçerim
KayanYıldız Centipat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 75 14 Aralık 2019 #9 AB7SS dedi: yeniden başlatma gerekiyorsa ben hiç bulaşmayayım sorun çıkartıyor büyük güncellemeler gelince(1909,1903 gibi) temiz kurulum ile geçerim Genişletmek için tıkla... Büyük güncelleme nisana kadar gelmeyecek 1909 büyük güncelleme idi, istersen temiz kurul yapabilirsin
AB7SS dedi: yeniden başlatma gerekiyorsa ben hiç bulaşmayayım sorun çıkartıyor büyük güncellemeler gelince(1909,1903 gibi) temiz kurulum ile geçerim Genişletmek için tıkla... Büyük güncelleme nisana kadar gelmeyecek 1909 büyük güncelleme idi, istersen temiz kurul yapabilirsin
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 14 Aralık 2019 #10 KayanYıldız dedi: Büyük güncelleme nisana kadar gelmeyecek 1909 büyük güncelleme idi, istersen temiz kurul yapabilirsin Genişletmek için tıkla... O zaman nisana kadar beklerim
KayanYıldız dedi: Büyük güncelleme nisana kadar gelmeyecek 1909 büyük güncelleme idi, istersen temiz kurul yapabilirsin Genişletmek için tıkla... O zaman nisana kadar beklerim