S sinanb26 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Manuel olarak da indirdim kurmaya çalıştım fakat orada da "bazı güncelleştirmeler yüklenmedi" hatası alıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Manuel olarak da indirdim kurmaya çalıştım fakat orada da "bazı güncelleştirmeler yüklenmedi" hatası alıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Çözüm S S sinanb26 26 Aralık 2024 Windows 10'u indirin bu siteden Windows 10 yükleme medyası oluşturma dosyasını indirip güncelledim düzeldi.
Windows 10'u indirin bu siteden Windows 10 yükleme medyası oluşturma dosyasını indirip güncelledim düzeldi.
A akaykaya Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #11 sinanb26 dedi: Hocam bilgisayar geçen hafta formattan geldi. Bu güncellemeyi yapmasak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de olur Hocam. Artı 0 Eksi
sinanb26 dedi: Hocam bilgisayar geçen hafta formattan geldi. Bu güncellemeyi yapmasak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de olur Hocam.
KS KS S sinanb26 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #12 akaykaya dedi: Tabii ki de olur Hocam Genişletmek için tıkla... Sistemsel hata olabilir de oyunları da etkiler mi? Artı 0 Eksi
akaykaya dedi: Tabii ki de olur Hocam Genişletmek için tıkla... Sistemsel hata olabilir de oyunları da etkiler mi?
A akaykaya Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #13 sinanb26 dedi: Sistemsel hata olabilir de oyunları da etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Yok Hocam Bu Update'in Sistem hataları ile bir ilgisi yok Artı 0 Eksi
sinanb26 dedi: Sistemsel hata olabilir de oyunları da etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Yok Hocam Bu Update'in Sistem hataları ile bir ilgisi yok
KS KS S sinanb26 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #14 Windows 10'u indirin bu siteden Windows 10 yükleme medyası oluşturma dosyasını indirip güncelledim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 10'u indirin bu siteden Windows 10 yükleme medyası oluşturma dosyasını indirip güncelledim düzeldi.