ygtslck01 Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 482 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 İsteğe bağı güncelleme indirmek istiyorum bu hatayı alıyorum.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Yüklü olan sürücü indirmek istediğinizden daha güncel o yüzden hatayı alıyorsun eğer istersen güncellemeyi kaldırıp tekrar kurabilirsin.
Yüklü olan sürücü indirmek istediğinizden daha güncel o yüzden hatayı alıyorsun eğer istersen güncellemeyi kaldırıp tekrar kurabilirsin.
ygtslck01 Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 482 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 hangisin nasıl kaldırıcam açıklarsan
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 ygtslck01 dedi: Hangisin nasıl kaldıracağım açıklarsan. Genişletmek için tıkla... Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır > hangisini indirmek istiyorsan sağ tık ile kaldır sonra indir.
ygtslck01 dedi: Hangisin nasıl kaldıracağım açıklarsan. Genişletmek için tıkla... Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır > hangisini indirmek istiyorsan sağ tık ile kaldır sonra indir.
ygtslck01 Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 482 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 MükreminT dedi: Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır > hangisini indirmek istiyorsan sağ tık ile kaldır sonra indir. Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum aynı KB updati yok o listede
MükreminT dedi: Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır > hangisini indirmek istiyorsan sağ tık ile kaldır sonra indir. Genişletmek için tıkla... Hangisi olduğunu bilmiyorum aynı KB updati yok o listede