Çözüldü Windows Update hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba,
Görseldeki güncellemeyi yapmaya çalışıyor, sonra hata veriyor. Baştan yüklemeye çalışıyor, hata veriyor. Kısır döngü içerisinde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm

Hocam ben bununla 2 yıl uğraştım her yolu denedim 2 3 tane konu açtım zamanında yapmadığım denemediğim şey kalmadı çözümü formatta buldum. Deneyin eğer olmazsa formatı düşünün.
Windows arama kısmına şunu yazıp çalıştırın. Ardından tekrar deneyin. Eğer olmazsa sistemi yeniden başlatın.

Hocam ben bununla 2 yıl uğraştım her yolu denedim 2 3 tane konu açtım zamanında yapmadığım denemediğim şey kalmadı çözümü formatta buldum. Deneyin eğer olmazsa formatı düşünün.

Çözüm

İki gün önce format attım delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…