Çözüldü Windows Update hizmetlerde gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erahn12

Decapat
Daha fazla  
İlk olarak bundan 2-3 gün önce Microsoft Store'dan hiçbir şey indiremiyordum. Sorun Microsoft Store'da sandım (Microsoft Store'u falan sıfırladım internetteki her şeyi yaptım) ama Microsoft Store'a bakarken bir kanal Windows Update' kapalı olabilir de dedi ve kapalıydı bende açmayı denedim ama karşıma bir sorun oluştu. Ayarları daha sonra yeniden açmayı deneyin. Diye bir hata geldi ben de yeninden açtım ama olmadı. Sonra hizmetlerden baktım Windows Update'e hizmetlerde bulamayınca Microsoft uygulamalarını falan sıfırladım ama hala aynı hata var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler görmedim deneyince bilgendiririm.

Şimdi zamanım oldu her adımı teker teker yaptım ama işe yaramadı bir de senin attığın Windows 10 benim kullandığım Windows 11 o yüzden bazılarını atlamak zorunda kaldım.

Benzer sorunu yaşayanlar için denemeye değer bir alternatif daha sunayım:

Arkadaşlar ben sorunu Windows 11 yükleme yardımcısıyla keşfettim. Galiba Windows 11 yükleme yardımcısını indirirken Windows Update'yi yeniden yüklüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…