Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır Windows Update bu iki güncellemede sürekli hata veriyor. Yükleniyor %20'den sonra veriyor hatayı, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Arkadaşlar merhaba, Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır Windows Update bu iki güncellemede sürekli hata veriyor. Yükleniyor %20'den sonra veriyor hatayı, çözümü nedir?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 7 Ağustos 2021 #2 CMD açın ve sonra: DISM.exe/Online/Clenaup-image/Restorehealth Sonra enter e basın ve bir işlem yapacaktır. İşlem bittikden sonra. sfc /scannow yazın. Artı 0 Eksi
CMD açın ve sonra: DISM.exe/Online/Clenaup-image/Restorehealth Sonra enter e basın ve bir işlem yapacaktır. İşlem bittikden sonra. sfc /scannow yazın.
KS KS Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 freakcnsl dedi: CMD açın ve sonra: DISM.exe/Online/Clenaup-image/Restorehealth Sonra enter e basın ve bir işlem yapacaktır. İşlem bittikden sonra. sfc /scannow yazın. Genişletmek için tıkla... İşlemi yaparken "Error 87" diye bir hata verdi fakat yapmaya devam ettim, şuan tekrardan deniyorum. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: CMD açın ve sonra: DISM.exe/Online/Clenaup-image/Restorehealth Sonra enter e basın ve bir işlem yapacaktır. İşlem bittikden sonra. sfc /scannow yazın. Genişletmek için tıkla... İşlemi yaparken "Error 87" diye bir hata verdi fakat yapmaya devam ettim, şuan tekrardan deniyorum.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 7 Ağustos 2021 #4 Sami SÖKER dedi: İşlemi yaparken "error 87" diye bir hata verdi fakat yapmaya devam ettim, şu an tekrar deniyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sonucu söyleyin. Ve verdiği hatayı resim olarak atar mısınız? Artı 0 Eksi
Sami SÖKER dedi: İşlemi yaparken "error 87" diye bir hata verdi fakat yapmaya devam ettim, şu an tekrar deniyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sonucu söyleyin. Ve verdiği hatayı resim olarak atar mısınız?
KS KS Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 freakcnsl dedi: Tamamdır. Sonucu söyleyin. Ve verdiği hatayı resim olarak atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hala aynı durum, hata bu; Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Tamamdır. Sonucu söyleyin. Ve verdiği hatayı resim olarak atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hala aynı durum, hata bu;
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 8 Ağustos 2021 #6 Sami SÖKER dedi: Hala aynı durum, hata bu; Eki Görüntüle 1131366 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Demeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi
Sami SÖKER dedi: Hala aynı durum, hata bu; Eki Görüntüle 1131366 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Demeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
KS KS Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #7 freakcnsl dedi: Kusura bakmayın. Demeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım fakat durum aynı. Artı 0 Eksi
freakcnsl dedi: Kusura bakmayın. Demeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım fakat durum aynı.