Windows Update ile güncelleme yaparken kırmızı ünlem işareti çıkıyor

mustafausul311

Centipat
Merhaba. Windows'a güncelleme geldi ama güncelleyemiyorum. Sürekli %10'da kalıyor. Kırmızı ünlem işareti var. Güncelleme yapmıyor. Bilenler yardım edebilirler mi?

Merhaba. Windows'a güncelleme geldi ama güncelleyemiyorum. Sürekli %10'da kalıyor. Kırmızı ünlem işareti var. Güncelleme yapmıyor. Bilenler yardım edebilirler mi?

Yardım edebilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

(KB5014699) hatası alıyorum

Windows Update ayarında Duraklatma seçeneği yok mu?

En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olmaz alın seçeneği aktifse devre dışı bırakın.

22H2'ye geçmenizi öneririm sürümünüz bayağı bir eski.

Arkadaşında dediği gibi en temizi format atmanız olur Windows 10 Güncel 22H2 ISO'sunu indirip Flash belleğe yazın ve temiz kurulum yapın.

Bu tarz durumlarda temiz format atmanız daha doğru olur. Çünkü başka bir Windows 10 sürümü diyebiliriz buna. USB bellek ile temiz formattamam.

Bu da 22H2 güncellemesi ama olmuyor.

Arkadaşında dediği gibi en temizi format atmanız olur Windows 10 güncel 22H2 ISO'sunu indirip flash belleğe yazın ve temiz kurulum yapın.

Arkadaşında dediği gibi en temizi format atmanız olur Windows 10 güncel 22H2 ISO'sunu indirip flash belleğe yazın ve temiz kurulum yapın.

Ama 21H2 Sürümünü kullanıyorsunuz en temizi Microsoft'un sitesinden güncel 22H2 ISO'sunu indirip flash belleğe yazmanız ve format atmanız olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…