E Expertmurderer_08 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 RAM 16Gb SSD veya HDD modeli 512 SSD Windows 11 kullanıyorum Update ile indirilen bazı sürücüler bilgisayarımda chipset sürücüsü ile çakışıyor, haliyle çakıştığı için performans düşüklüğü yaşıyorum. Windows Update'den denedim orada kaldırma seçeneği yok. Nasıl kaldırabilirim?
Windows 11 kullanıyorum Update ile indirilen bazı sürücüler bilgisayarımda chipset sürücüsü ile çakışıyor, haliyle çakıştığı için performans düşüklüğü yaşıyorum. Windows Update'den denedim orada kaldırma seçeneği yok. Nasıl kaldırabilirim?
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 15 Ağustos 2023 #2 Aygıt yöneticisine baktınız mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ağustos 2023 #3 Aygıt Yöneticisi ile kaldırıp WuUpdateMgr ile tekrar gelmesini engelleyebilirsiniz.
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 [Windows 11/10] Uygulamaları, Windows'a yüklenen güncellemeleri ve sürücüleri kaldırma | Resmi Desteği | ASUS Türkiye buradan okuyabilirsiniz demek istediğiniz buysa eğer bu da videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
[Windows 11/10] Uygulamaları, Windows'a yüklenen güncellemeleri ve sürücüleri kaldırma | Resmi Desteği | ASUS Türkiye buradan okuyabilirsiniz demek istediğiniz buysa eğer bu da videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Expertmurderer_08 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 wishes ruin life dedi: Aygıt yöneticisine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam gözükmüyor
wishes ruin life dedi: Aygıt yöneticisine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam gözükmüyor
W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 15 Ağustos 2023 #6 Expertmurderer_08 dedi: Baktım hocam gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Denetim Masasından kontrol edin birde. Program kaldır ya da programlar kısmından.
Expertmurderer_08 dedi: Baktım hocam gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Denetim Masasından kontrol edin birde. Program kaldır ya da programlar kısmından.