A Ahpatot Yoctopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Hizmetlerden aktif olmayan Update'i de aktif hale getirdim fakat bu 2 hatayı alıyorum, yapmadan önce daha fazlaydı.
Hizmetlerden aktif olmayan Update'i de aktif hale getirdim fakat bu 2 hatayı alıyorum, yapmadan önce daha fazlaydı.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2024 #2 Ahpatot dedi: Eki Görüntüle 2165318 Hizmetlerden aktif olmayan Update'i de aktif hale getirdim fakat bu 2 hatayı alıyorum, yapmadan önce daha fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına "Sorun giderici" yazın. Ardından ek sorun gidericiler kısmından Windows Update yazanı seçin. Hatalar bu şekilde çözülebilir.
Ahpatot dedi: Eki Görüntüle 2165318 Hizmetlerden aktif olmayan Update'i de aktif hale getirdim fakat bu 2 hatayı alıyorum, yapmadan önce daha fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına "Sorun giderici" yazın. Ardından ek sorun gidericiler kısmından Windows Update yazanı seçin. Hatalar bu şekilde çözülebilir.
A Ahpatot Yoctopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #3 ALP_MAN dedi: Ayarlar kısmına "Sorun giderici" yazın. Ardından ek sorun gidericiler kısmından Windows Update yazanı seçin. Hatalar bu şekilde çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Basit çözümlerin hepsini yaptım. Hatalardan biri kaldı sadece.Manuel indirmeye çalıştım katalogan ama yapamadım.Şu an sadece üstteki hata var.
ALP_MAN dedi: Ayarlar kısmına "Sorun giderici" yazın. Ardından ek sorun gidericiler kısmından Windows Update yazanı seçin. Hatalar bu şekilde çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Basit çözümlerin hepsini yaptım. Hatalardan biri kaldı sadece.Manuel indirmeye çalıştım katalogan ama yapamadım.Şu an sadece üstteki hata var.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2024 #4 Ahpatot dedi: Basit çözümlerin hepsini yaptım. Hatalardan biri kaldı sadece. Manuel indirmeye çalıştım katalogan ama yapamadım. Şu an sadece üstteki hata var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan PC Manager isimli uygulamayı indirin. Ve oradan güncellemeyi deneyin.
Ahpatot dedi: Basit çözümlerin hepsini yaptım. Hatalardan biri kaldı sadece. Manuel indirmeye çalıştım katalogan ama yapamadım. Şu an sadece üstteki hata var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan PC Manager isimli uygulamayı indirin. Ve oradan güncellemeyi deneyin.