Söz konusu problem spesifiktir. Bende hiçbir sorun olmadan güncelleme gerçekleşti fakat sorun yaşayanlar Windows'un başka bir güncelleme yayınlamasını bekleyecekler.
Söz konusu problem spesifiktir. Bende hiçbir sorun olmadan güncelleme gerçekleşti fakat sorun yaşayanlar Windows'un başka bir güncelleme yayınlamasını bekleyecekler.
Hocam benim bilgisayar başka bir güncellemeyi indirmişti biri kalmıştı o sorun çıkartan hata veriyordu valla yükle yeniden başlat falan dedi ama yapmadım normal yeniden başlatmıştım kalan da indirilir belki diye olmadı yarım yamalak olmasın diye hiçbirini yüklemedim. Güncellemeleri durdurdum 1 aylığına falan eğer düzgün anladıysa yüklememiştir, PC en son kapanırken güncelleme falan diyordu ama fazla durmadı %6 gibi kendi kapandı o da hata sanırsam, sizde de otomatik indirmiş olabilir yüklemezsek sıkıntı olmaz herhalde güncellemeleri durdurursunuz.
Benim kurtarma ilk 531MB idi. Denilenleri yaparak C'den kurtarma bölümüne 250MB aktardım ve güncelleme yüklendi. Yalnız ghacks'te yazana göre talimatlar sadece kurtarma bölümü, işletim sistemi bölümünden sonra geliyorsa işe yaradığını yazmış. Eki Görüntüle 2080077
Bir şey diyeceğim şimdi bu genel bir hata anladığım kadarıyla bu yeni güncelleme gelince düzelir diye umut edelim peki bu şekilde kalsa hatalı bir şekilde PC'ye zararı ya da yazılıma zararı var mıdır genel bir şekilde yoksa bazı arkadaşlar Windows 11'e falan geçirmişler sırf bundan dolayı bilenler bizide bilgilendirirse sevinirim.
Bir şey diyeceğim şimdi bu genel bir hata anladığım kadarıyla bu yeni güncelleme gelince düzelir diye umut edelim peki bu şekilde kalsa hatalı bir şekilde PC'ye zararı ya da yazılıma zararı var mıdır genel bir şekilde yoksa bazı arkadaşlar Windows 11'e falan geçirmişler sırf bundan dolayı bilenler bizide bilgilendirirse sevinirim.
Hayır hiçbir şeye zararı yok. Diğer güncellemeri başarılı bir şekilde yüklüyor. Sadece KB5034441 kodlu güvenlik güncellemesinden dolayı hata veriyor. Hata sebebi de Disk yöneticisine girdiğinde kurtarma bölümü 520mb küsürlerde olduğundan dolayı. Microsoft'da bu hatayı biliyor. Microsoft ya bu patch'i geri çekecek ya da düzeltip tekrar yayınlayacaktır. Düzeltme güncellemesi veya KB5034441'i geri çekmesi için Ocak ayının sonunu bekleyeceğiz, eğer gelmezse yeni patch için ise 13 Şubat New York saati ile öğlen 12:00'de yeni Şubat güncellemesini kuracağız. Beklemekten başka çözüm yolumuz yok.
Hatanın kaynağı tamamen bu 529mb'lık boyutun yetersizliğinden kaynaklı.
Windows'un bugün gelen güncellemesi fakat güncelleme yapmıyor bu hatayı veriyor. İnternette araştırdım genel olarak bir problem gibi gözüküyor. Sizce Windows bunu fixler mi? Bu yeni gelen güncellemede bu sorunu yaşayan var mıdır?
Windows'un bugün gelen güncellemesi fakat güncelleme yapmıyor bu hatayı veriyor. İnternette araştırdım genel olarak bir problem gibi gözüküyor. Sizce Windows bunu fixler mi? Bu yeni gelen güncellemede bu sorunu yaşayan var mıdır?