Çözüldü Windows Update indirme yaparken bilgisayar yeniden başlatılırsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Bilgisayarım Windows Insider 21354.1 güncellemesini yapıyordu ve ekstra arkada ben ekran kartı sürücüsünü güncelliyordum. Ekran kartı sürücüsü güncelleniyordu. Ekran gitti. Bir daha gelmedi. 30-40 saniye bekledim. Gelmiyordu ekran. Ben de bilgisayarımın kasasında bulunan reset tuşuna bastım. Bilgisayarı zorla yeniden başlatan bir tuş. Bilgisayar açıldı, ekran geldi fakat ben güncelleme inerken, yüklenirken değil, inerken yaptım bu işlemi. Bir sorun olur mu? Kısaca güncelleme inerken bilgisayarı zorla yeniden başlattım.

açılırken bilgisyar güncellemeleri algılar ve gerisini indirir

Ben bu konuyu sabah açmıştım. Ve iptal olmuştu açılmamıştı konu silinmişti yani. Nedense tekrar açılmış. Ben de iptal olduğu için araştırmıştım internette. Cevap: Windows kaldığı yerden devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…