Windows Update'yi nasıl kapatabilirim? Pro normal 2004 sürüm kullanıyorum 21H2 güncellemesi diyor. Bu sürüme geçmek istemiyorum. Güncelleştirmelerde durdurulamıyor. Gelişmiş seçeneklerde hepsi kapalı olduğu halde duraklatma sınırına ulaşıldı yazıyor. Nasıl düzelir?
Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin ve güncellemeye çalışsanız bile hizmet durduğu için çalışmaması gerekir Windows + R tuşlarına basıp çalıştır bölümüne services.msc yazın ve Windows Update'in aktif olup olmadığına bakın eğer değilse güncellemeye çalışsanız bile hata verecektir.
Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin ve güncellemeye çalışsanız bile hizmet durduğu için çalışmaması gerekir Windows + R tuşlarına basıp çalıştır bölümüne services.msc yazın ve Windows Update'in aktif olup olmadığına bakın eğer değilse güncellemeye çalışsanız bile hata verecektir. Eki Görüntüle 1362319