Windows Update kapatmak performans arttırır mı?

Windows Update'in arkada çalışması performans düşürür mü? Kapatmak mantıklı olur mu? Duraklatsam arkada çalışır mı?

Kapatmak için internette rehberler var. Performansı düşürür arkada Update yapması, hatta insanı çileden çıkartır. Ben şöyle yapıyorum İnternet ayarlarından Tarifeli bağlantıyı seçiyorum, Update yapmıyor, ama istediğimde kendim manuel güncellemeleri denetleyebiliyorum.

Duraklatsam performans artar mı?

Duraklatırsanız performans artar tabii ki, ama duraklatma 30 gün mü neydi, 30 gün sonra tekrar güncelleme yapmaya başlayacağı için arkada sisteminizi yavaşlatacaktır.

Arkadaşlar görev yöneticisinde "Antimalware Service Executable" var ve çok RAM yiyor bu nedir?

Windows Defender'ın bir hizmeti. Kapatmayın.

Siz en iyisi tarifeli bağlantıyı açın, herhangi bir şey kaybetmiyorsunuz açarsanız aksine kazanıyorsunuz. Güncelleme yapmıyor ve arka planda Microsoft uygulamalarının internet kullanmasını engelliyor. Ayarı açın, haftada bir bilgisayarı kullanmadığınız zamanlarda açın. Aktif saatler diye bir şey vardı onu da ayarlarsanız güzel olur.

RAM yemez vs diyen arkadaşları takma, arka planda güncellemeleri yapıyorken, bal gibi de RAM yer, CPU yer, HDD'ye işkence eder.
 
Bende denetlemese ve indirmese bile RAM'i çok kullanıyor, !.5 GB kullanım oldu şimdi, sizce nedeni nedir?
Eki Görüntüle 567507
Hocam siz ne yaptınız o nedir öyle? Bende güncelleme yaptığımda disk kullanımı vs. çok artıyor ancak kontrol ederken falan hiç daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Benim sistemde var bir gariplik sanırım .
 
Hocam siz ne yaptınız o nedir öyle? Bende güncelleme yaptığımda disk kullanımı vs. çok artıyor ancak kontrol ederken falan hiç daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.
An itibari ile 2 GB kullanıyor. Artık kapatıyorum temalar falan değişmeye başladı ve donuyor.
Kapalı tutma sebebim buydu bir kere açınca bir daha zor kapatabiliyorum.
 
An itibari ile 2 GB kullanıyor. Artık kapatıyorum temalar falan değişmeye başladı ve donuyor.
Kapalı tutma sebebim buydu bir kere açınca bir daha zor kapatabiliyorum.
Eki Görüntüle 567519
Hocam bende normalde çok harcamıyor. Konunun üstüne gelmişken deneyim dedim en fazla 200 MB kullandı. Benim sistemde var bir şey sanırım. Ben sadece ping girdiğinde duraklatıyordum. Onun dışında denetlediğini bile fark ettirmiyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…