Windows Update Microsoft Office bekleyen yükleme

Daha fazla  
Merhabalar, kısa bir süre önce ms Office 2007 yükledim işim gereği fakat Windows güncellemelerinde ofis programları ile ilgili yüklenemeyen bir sürü işlemin yığıldığını fark ettim. Birkaç program ile yüklediğim MS Office programını tamamen kaldırmama rağmen bekleyen işlemlerde bir değişiklik olmadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
@Göksenin Tanaçan

Dosya Ekleri

• Win.upd.png
    304,4 KB · Görüntüleme: 55
Office'i tamamen kaldırdıysan güncellemeleri yükle dediğinde otomatik olarak iptal edecektir. Office'i hala kaldırmadıysan Office Uninstaller Tool ile kaldırman daha iyi olur. Office 2007-2010 yüklemeyin.

Bende biraz araştırıp dediğiniz gibi kaldırmıştım. Bilgisayardan tamamen kaldırılmış durumda ama hala bir değişiklik olmadı. Eski bir tarihe sistem geri yüklemede yaptım, o da fayda etmedi. Güncellemeleri yükle butonu aktif değil şuanda tıklanmıyor. Attığım görselde "Güncellemeleri yüklemek için yazılım lisans koşullarını kabul edin" gibi bir ibare var ve dediği gibi kabul et ve yükle'ye tıklamama rağmen hiç bir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• ....png
    218,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…