Windows Update nasıl açılır?

Uygar Tatar

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel HD Graphics 4000, Amd Radeon 8730M, 8 GB RAM, İntel İ7 3517U
Meslek
Youtube: u1y94r
RAM
8
Ekran kartı
İntel Hd Graphics 4000
İşlemci
İntel Core İ7 3517U
1 yıl önce bilgisayarımı tamire götürdüğümde tamirci Windows Update'yi kapatmış ve bende şu şekilde tırsarak 1 yıldır Update yapamıyorum.
1: Ya bilgisayarım çöker ve bir daha bozulursa.
2. Ya driverlerim silinirse.
3. Ya yüklenmezse.

Bana yardım edebilir misiniz Update'yi nasıl açabilirim ve böyle bir sorun olur mu acaba?

Windows 10 ise ayarlardan kolayca açabilirsiniz.

Görev çubuğu arama yerine hizmetler yazın ve enterlayın. Açılan pencerede Windows Update hizmetini bulun devre dışı ise üzerine tıklayın etkin yapın.

hocam ben orjinalse ayarlardan açabilirsiniz ama tabirci crack windows yüklemiş olabilir

Windows Update blocker uygulamasi sizin icin tum Windows Update hizmetlerini ve Update'i acacaktir.

Windows 10 ise ayarlardan kolayca açabilirsiniz.

Ayarlardan açmaya çalıştığım zaman ayarlar uygulaması çöküyor.

Windows Update blocker uygulamasi sizin icin tum Windows Update hizmetlerini ve Update'i acacaktir.

Denedim ama olmuyor.

Görev çubuğu arama yerine hizmetler yazın ve enterlayın. Açılan pencerede Windows Update hizmetini bulun devre dışı ise üzerine tıklayın etkin yapın.

Hizmetlerde Windows Update yok.

Custom Windows falan mı kurdu acaba. Eğerki yapabilirim derseniz USB ile temiz Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim
Ayarlardan açmaya çalıştığım zaman ayarlar uygulaması çöküyor.

Denedim ama olmuyor.

Hizmetlerde Windows Update yok.

Ben sizin yerinizde olsam temiz format atardım.
Bilgisyarcılara güvenmeyin başka nerleri kapatmıştır artık?

Format atmak istiyorum ama adam sürücüleri updatelemiş nasıl Update yapacağım bilmiyorum o yüzden format atamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…