areasisocoll Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Bilgisayarım zaten yavaş, daha yavaşlamasın diye.
Çözüm saygısızlık yapma 13 Ekim 2023 Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org sukuterkopke dedi: Defender Control programı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org sukuterkopke dedi: Defender Control programı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ekim 2023 #2 areasisocoll dedi: Bilgisayarım zaten yavaş, daha yavaşlamasın diye. Genişletmek için tıkla... Defender Control programı kullanabilirsiniz. Alttaki kaynağı kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 13 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
areasisocoll dedi: Bilgisayarım zaten yavaş, daha yavaşlamasın diye. Genişletmek için tıkla... Defender Control programı kullanabilirsiniz. Alttaki kaynağı kullanabilirsiniz.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 13 Ekim 2023 #3 Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org sukuterkopke dedi: Defender Control programı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org sukuterkopke dedi: Defender Control programı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ekim 2023 #4 saygısızlık yapma dedi: Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Soruyu Defender diye okuduğum için önermiştim. Update olduğunu sonra anladım. Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma dedi: Windows Update Blocker v1.8 In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates. www.sordum.org Defender Control ile Update kapatılıyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Soruyu Defender diye okuduğum için önermiştim. Update olduğunu sonra anladım.
KS KS areasisocoll Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #5 Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi