Windows Update nasıl kapatılır?

acılıgong

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows Update kendi kafasına göre sürekli sorunlu olan bir Realtek sürücüsünü kuruyor bunu nasıl engelleyebilirim güncellemeleri duraklatınca hiçbir güncellemeyi yapmıyor sadece ses ile alakalı olan güncellemeleri nasıl kapatabilirim PC'yi her açtığımda kendi indirdiği sürücüyü kuruyor ve ses sorunları çıkıyor.

Servislerden kapatabilirsin.

Çalıştıra "services.msc" yaz. Windows Update gel. Başlangıç türünü devre dışı yap.

Gerektiği zaman yaparsın güncellemeyi, eğer delirtecek düzey ise sinirden bir şeyleri kırmadan kapat direkt Windows Update'i.

Windows'un kurduğu sürücüyü silip kendi sürücümü yükleyeceğim inşallah düzelir.

Winaerotweaker uygulamasıyla kapatabilirsiniz. Uygulamanın içinde disable Windows Update diye bir seçenek var onu aktifleştirin sonra yeniden başlatın.

Winaerotweaker uygulamasıyla kapatabilirsiniz. Uygulamanın içinde disable Windows Update diye bir seçenek var onu aktifleştirin sonra yeniden başlatın.

Alında ben komple Update'yi kapatmayı değil seçtiğim sürücüleri ellemesi gibi bir ayar var mı diye merak ettim.

Alında ben komple Update'yi kapatmayı değil seçtiğim sürücüleri ellemesi gibi bir ayar var mı diye merak ettim.

O da var içinde. Exclude driver updates through Windows Update diye bir seçenek var onu aktifleştirin yeniden başlatın.

Aslında bu son dediğim Windows Update üzerinden hiçbir sürücüyü göstermez.

Windows'un kurduğu sürücüyü silip kendi sürücümü yükleyeceğim inşallah düzelir.

Düzelmedi hiçbir şekilde ne kulaklıktan ne de hoparlörden ses gelmiyor bunu nasıl çözebilirim?
(Hoparlörü ve kulaklığı görüyor ama ses gelmiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…