Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar disk temizleden>sistem dosyalarını temizle kısmından yapmamızı söylemiş bütün forumlar. Ancak ben kaç kere temizlesem de o dosyalar gitmiyor. Başka bir silme yolu var mı çok yer kaplıyor.
Arkadaşlar disk temizleden>sistem dosyalarını temizle kısmından yapmamızı söylemiş bütün forumlar. Ancak ben kaç kere temizlesem de o dosyalar gitmiyor. Başka bir silme yolu var mı çok yer kaplıyor.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #2 Öncelikle disk temizleye bastıktan sonra sistem dosyaları temizle bölümü var onda bastıktan sonra Windows Update dosyalarına tik atıp tamama basın:
Öncelikle disk temizleye bastıktan sonra sistem dosyaları temizle bölümü var onda bastıktan sonra Windows Update dosyalarına tik atıp tamama basın:
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 22 Kasım 2020 #3 Bu kısımdan temizleyebilirsin;
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #4 Denetim masası > program ekle/kaldır > Windows güncelleştirmeleri. Burda hepsine tek tek bakıp kaldırabilirsin.
Denetim masası > program ekle/kaldır > Windows güncelleştirmeleri. Burda hepsine tek tek bakıp kaldırabilirsin.