yag9zz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 Bu hatayı nasıl düzelteceğim? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 456 Çözümler 9 21 Eylül 2025 #2 Windows Update'e tıklayın ve ardından sorun gidericiyi çalıştıra tıklayın. Ben öyle düzeltmiştim.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.086 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 Ben de bazen böyle hatalar ile karşılaşıyorum. Bu makale işe yarayabilir: How to fix error 0x800703fa - Microsoft Q&A Ya da bazı güncellemeleri güncelleme kataloğunda yükleyebilirsiniz.
Ben de bazen böyle hatalar ile karşılaşıyorum. Bu makale işe yarayabilir: How to fix error 0x800703fa - Microsoft Q&A Ya da bazı güncellemeleri güncelleme kataloğunda yükleyebilirsiniz.
yag9zz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #4 yagizdutdut dedi: Windows Update'e tıklayın ve ardından sorun gidericiyi çalıştıra tıklayın. Ben öyle düzeltmiştim. Genişletmek için tıkla... maalesef denedim ama işe yaramıyor
yagizdutdut dedi: Windows Update'e tıklayın ve ardından sorun gidericiyi çalıştıra tıklayın. Ben öyle düzeltmiştim. Genişletmek için tıkla... maalesef denedim ama işe yaramıyor
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #5 yag9zz dedi: Maalesef denedim ama işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog Güncellemeyi buradan yükle.
yag9zz dedi: Maalesef denedim ama işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft Update Catalog Güncellemeyi buradan yükle.
yag9zz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #6 TeamOFMind dedi: Ben de bazen böyle hatalar ile karşılaşıyorum. Bu makale işe yarayabilir: How to fix error 0x800703fa - Microsoft Q&A Ya da bazı güncellemeleri güncelleme kataloğunda yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü.
TeamOFMind dedi: Ben de bazen böyle hatalar ile karşılaşıyorum. Bu makale işe yarayabilir: How to fix error 0x800703fa - Microsoft Q&A Ya da bazı güncellemeleri güncelleme kataloğunda yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.086 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #7 yag9zz dedi: Teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Eğer benim yöntemimi kullandıysanız, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
yag9zz dedi: Teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Eğer benim yöntemimi kullandıysanız, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
yag9zz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #8 TeamOFMind dedi: Eğer benim yöntemimi kullandıysanız, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şimdi de güncellemeleri indiriyorum kurarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor.
TeamOFMind dedi: Eğer benim yöntemimi kullandıysanız, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şimdi de güncellemeleri indiriyorum kurarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.086 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #9 yag9zz dedi: Şimdi de güncellemeleri indiriyorum kurarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın tamir geçmişi var mı? Veya cihazınız masaüstü ise yakınlarda elektrik kesintisi yaşadınız mı?
yag9zz dedi: Şimdi de güncellemeleri indiriyorum kurarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın tamir geçmişi var mı? Veya cihazınız masaüstü ise yakınlarda elektrik kesintisi yaşadınız mı?
yag9zz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #10 TeamOFMind dedi: Cihazınızın tamir geçmişi var mı? Veya cihazınız masaüstü ise yakınlarda elektrik kesintisi yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
TeamOFMind dedi: Cihazınızın tamir geçmişi var mı? Veya cihazınız masaüstü ise yakınlarda elektrik kesintisi yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır