ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #11 Emrecopur dedi: DDU üzerinde bulunan Update ile güncelleme seçeneğini kapatıp yükle. Eki Görüntüle 2335831 Genişletmek için tıkla... bu seçeneğin açık kalması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?
Emrecopur dedi: DDU üzerinde bulunan Update ile güncelleme seçeneğini kapatıp yükle. Eki Görüntüle 2335831 Genişletmek için tıkla... bu seçeneğin açık kalması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2024 #12 ReloadingData dedi: İşe yaramayan bir gün görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı. 2-3 arkadaşımda da işe yaramadı. Sizde yaradı diye kesin bir şekilde yazmayınız. Farklı çözümlerde önerin. Emrecopur dedi: Hep vardı ben sürekli böyle yapıyorum sonra geri açıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben dikkat etmemişim.
ReloadingData dedi: İşe yaramayan bir gün görmedim. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı. 2-3 arkadaşımda da işe yaramadı. Sizde yaradı diye kesin bir şekilde yazmayınız. Farklı çözümlerde önerin. Emrecopur dedi: Hep vardı ben sürekli böyle yapıyorum sonra geri açıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben dikkat etmemişim.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.437 Çözümler 33 23 Ekim 2024 #13 ametcorn dedi: Bu seçeneğin açık kalması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırmadan önce işaretleyin daha sonra sürücüyü silin yeni sürümü kurulduktan sonra geri devre dışı bırakın ben de işe yaradı.
ametcorn dedi: Bu seçeneğin açık kalması herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırmadan önce işaretleyin daha sonra sürücüyü silin yeni sürümü kurulduktan sonra geri devre dışı bırakın ben de işe yaradı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 23 Ekim 2024 #14 Teknik Servis dedi: Bende işe yaramadı. 2-3 arkadaşımda da işe yaramadı. Sizde yaradı diye kesin bir şekilde yazmayınız. Farklı çözümlerde önerin. Ben dikkat etmemişim. Genişletmek için tıkla... @Emrecopur arkadaşın dediği gibi yapılırsa işe yarar. Farklı önerim olsa sunardım zaten. Bu yöntemi hep kullandım.
Teknik Servis dedi: Bende işe yaramadı. 2-3 arkadaşımda da işe yaramadı. Sizde yaradı diye kesin bir şekilde yazmayınız. Farklı çözümlerde önerin. Ben dikkat etmemişim. Genişletmek için tıkla... @Emrecopur arkadaşın dediği gibi yapılırsa işe yarar. Farklı önerim olsa sunardım zaten. Bu yöntemi hep kullandım.