Windows Update sonrası bilgisayar beyaz ekran veriyor

kaan derin1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni aldığım bilgisayarıma Windows 11 yükledim ve bugün Windows Update istedi bende Windows'u güncelleştirdim fakat %30'lara geldikten sonra kendi kendine bilgisayar kapandı ve beyaz ekran vermeye başladı. Yaklaşık 5 dakika boyunca beyaz ekran oluyor sonrasında masaüstüne dönüyor ancak masaüstüne döndükten sonra belirli işlemleri yapamıyorum mesela ayarlardan bilgisayara format atılmıyor. Windows Update'yi silmeye çalıştım fakat kaldıra bastıktan sonra onay kodu gelmiyor komut istemi açılmıyor çalıştır çalışmıyor. Bilgisayara yeni yüklediğim .exe dosyaları açılmıyor kısacası hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapma gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yükleme noktası ile eski tarihe dönün. Sanırım Windows dosyaları hasar görmüş ya da ekran kartına bir şey olmuş. Acaba bilgisayarınız Windows 11'i resmi olarak destekliyor muydu?

Sistem geri yükleme noktası ile eski tarihe dönün. Sanırım Windows dosyaları hasar görmüş ya da ekran kartına bir şey olmuş. Acaba bilgisayarınız Windows 11'i resmi olarak destekliyor muydu?
Bilgisayarım lenovo ideapad gaming 3. Windows 11 için sistem gereksinimlerini karşılıyor ve bilgisayarı yeni aldığım için geri yükleme noktası oluşturmamıştım. Eski tarihe de dönemiyorum bu yüzden. Format atmaya çalıştığımda ise ayarlardan butona tıkladığımı algılamıyor.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırabilirseniz bunları yazın sıra ile:

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

cmd de açılmıyor run açılıyor fakat yazdığım şeyi ekrana getirmiyor görev yöneticisi de aynı durumda

bilgisayarım açıldığında böyle oluyor tek gözüken sağ alttaki yukarı ok işareti

Dosya Ekleri

• 16554949020978887600091940558237.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 53
Windows dosyaları hasar görmüş yüksek ihtimal. Temiz kurulum yapmanız çok iyi olacaktır. İsterseniz, bilgisayar açılırken F8 basın sürekli ve güvenli moda girmeyi deneyin.

Ekran kartı ile alakalı olabilir mi acaba? Güvenli moda girince ekran kartı sürücüsü devre dışı kalması lazım. Öyle deneyin.

tamamdır bide öyle deneyeyim

bu yöntemde işe yaramadı maalesef yarın arkadaşım windows 10 yüklü flash getirebilir o işe yarar mı acaba

Son düzenleme:
Evet, yeni Windows kurarsanız çok yüksek ihtimal düzelir eğer sorun donanımsal değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…