Windows Update sonrası görev yöneticisi takılıyor

umıtozdogan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT - Ryzen 5 5600
Meslek
Öğrenci
Dostlar hepinize öncelikle selamlar.
Yakın bir zamanda Windows Update güncellemesi yaptım fakat bin pişman oldum. Öncelikle ayarları açtığımda görev yöneticisi açılıp kapanıyor. Yani ayarlar ekranı bir gidip bir geliyor. Ayrıca bilgisayarımı kapatmak istediğimde (ekrandaki Windows işaretinden) masaüstündeki uygulamalarla birbirine giriyor. Normalde Windows bölümünü açtığımda masaüstündeki uygulamalar şeffaf olması gerekirken iç içe giriyor.

Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar hepinize öncelikle selamlar.
Yakın bir zamanda Windows Update güncellemesi yaptım fakat bin pişman oldum. Öncelikle ayarları açtığımda görev yöneticisi açılıp kapanıyor. Yani ayarlar ekranı bir gidip bir geliyor. Ayrıca bilgisayarımı kapatmak istediğimde (ekrandaki Windows işaretinden) masaüstündeki uygulamalarla birbirine giriyor. Normalde Windows bölümünü açtığımda masaüstündeki uygulamalar şeffaf olması gerekirken iç içe giriyor.

Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum, teşekkür ederim.

Sizin yerinizde olsam format atar sorunu kökten çözerim, Windows ara sıra böyle problemler çıkarabiliyor. Daha önce başıma benzer bir olay geldi ve format atarak çözdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı