Barış Igar Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 SSD veya HDD modeli kc3000 Ekran kartı gainward phonix 4070ti Anakart gigabyte b650m ds3h İşlemci r5 7600 Windows Update gelmişti. PC'yi yeniden başlata tıkladım. Sonra duşa girdim o yüklenirken halledeyim diye. Geldim PC'de görüntü yok. Ne yapacağım? Klavye ve farenin ışık yanmıyor.
Windows Update gelmişti. PC'yi yeniden başlata tıkladım. Sonra duşa girdim o yüklenirken halledeyim diye. Geldim PC'de görüntü yok. Ne yapacağım? Klavye ve farenin ışık yanmıyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 12 Temmuz 2023 #2 Sistem açılırken güç tuşuna uzun basarak kapat, iki kez tekrarla. Üçüncü kez sal açılsın. Yine de açılmazsa bir parça bozulmuştur. Güncellemeyi geri al açılacak menüden. Artı 0 Eksi
Sistem açılırken güç tuşuna uzun basarak kapat, iki kez tekrarla. Üçüncü kez sal açılsın. Yine de açılmazsa bir parça bozulmuştur. Güncellemeyi geri al açılacak menüden.