K kayaalpyusuf Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Mouse 2-3 aydır kullanıyordum fakat Windows kendini güncelleştirdikten sonra mouse çalışmamaya başladı. Garantiye de gönderemiyorum SMX R20 mouse.
Mouse 2-3 aydır kullanıyordum fakat Windows kendini güncelleştirdikten sonra mouse çalışmamaya başladı. Garantiye de gönderemiyorum SMX R20 mouse.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Işıkları yanıyor mu? Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Sizin bilgisayarınızda başka mouse çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Işıkları yanıyor mu? Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Sizin bilgisayarınızda başka mouse çalışıyor mu?
KS KS K kayaalpyusuf Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 St1ckle dedi: Işıkları yanıyor mu? Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Sizin bilgisayarınızda başka mouse çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef başka bilgisayara takamadım. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Işıkları yanıyor mu? Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Sizin bilgisayarınızda başka mouse çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef başka bilgisayara takamadım.