efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.719 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 17 Kasım 2022 #1 Windows Update bileşiğinde bir sorunum yok. Fakat sorun gidericiyi çalıştırdığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum, neden?
Windows Update bileşiğinde bir sorunum yok. Fakat sorun gidericiyi çalıştırdığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum, neden?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.853 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 17 Kasım 2022 #2 efew0 dedi: Windows Update bileşiğinde bir sorunum yok. Fakat sorun gidericiyi çalıştırdığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum, neden?Eki Görüntüle 1575444 Genişletmek için tıkla... Öncelikle, açacağımız hizmetler bunlardır: Windows Update Windows Update Medic Hizmeti Orchestrator Hizmeti'ni Güncelleştir Windows Modül Yükleyicisi Bu hizmetlerin hepsi, Windows güncelleştirmesini yapmak için önemlidir. Hepsini hizmetlere gidip açacağız. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve gözlemleyin. Artı 0 Eksi
efew0 dedi: Windows Update bileşiğinde bir sorunum yok. Fakat sorun gidericiyi çalıştırdığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum, neden?Eki Görüntüle 1575444 Genişletmek için tıkla... Öncelikle, açacağımız hizmetler bunlardır: Windows Update Windows Update Medic Hizmeti Orchestrator Hizmeti'ni Güncelleştir Windows Modül Yükleyicisi Bu hizmetlerin hepsi, Windows güncelleştirmesini yapmak için önemlidir. Hepsini hizmetlere gidip açacağız. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve gözlemleyin.